"How To Pamper your Voice Over clients" by Flemish and International English voice talent


How to pamper your clients? New toy! Hoe verwen je je klanten?

Nieuw speeltje! 🇺🇸I had a lot more live directed sessions in 2019, which I think is very fun. You get to interact with the client and you get to completely understand what they are looking for. There was no camera in my booth yet, and I noticed clients were eager to see me and interested to see who they are talking too, what my booth looks like,..

I always sent them a picture afterwards, but it's not the same. From now on you can actually see me when we do a live session! It's the small things that make a big difference! 🇧🇪

Het aantal live geregisseerde opnamesessies steeg enorm in 2019. Die zijn echt leuk, want je kan overleggen met de klant en je hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en te begrijpen wat hij exact wil.

Er was nog geen camera in mijn booth en ik merkte dat klanten erg geïnteresseerd zijn om mij en de booth te zien tijdens de opnames. Ik stuurde achteraf altijd wel een fotootje, maar dat is niet hetzelfde. Vanaf nu kan je me dus aan het werk zijn tijdens de live sessie! Het zijn de kleine dingen die het verschil maken!

#voicetalent #voiceover #sourceconnect #advertising #webcam #LogitechBrio

Featured Posts
Recent Posts