Voice Over Movie Trailers Demo

Niet elke stemacteur kan zomaar een filmtrailer inspreken. Als voice over moet je de juiste emotie in je stem leggen. Als een filmtrailer energie, actie en spanning bevat, dan moet de stem dat ook uitstralen. Is de trailer rustig, romantisch en emotioneel, dan moet de voice over ook daar perfect op aansluiten. Wanneer een castingbureau naar een goeie stem zoekt, willen ze zo snel mogelijk horen of die past bij hun project.

Daarom: als je stemacteur bent, kan je best zoveel mogelijk demo's maken. Maak elke demo specifiek voor het soort inspreekwerk. Een demo voor e-learnings, eentje voor bedrijfsfilms, commercials, animated explainers en uiteraard movie trailers als je dat kan. Je kan mijn movie hieronder beluisteren en downloaden.

Contacteer me als je meer info wil om me te boeken in mijn home studio, of als je graag tips wil en zelf een demo te maken.

Featured Posts
Recent Posts