Voice Over Movie Trailers Demo

July 16, 2019

Geschreven door

 

Niet elke stemacteur kan zomaar een filmtrailer inspreken. Als voice over moet je de juiste emotie in je stem leggen. Als een filmtrailer energie, actie en spanning bevat, dan moet de stem dat ook uitstralen. Is de trailer rustig, romantisch en emotioneel, dan moet de voice over ook daar perfect op aansluiten. Wanneer een castingbureau naar een goeie stem zoekt, willen ze zo snel mogelijk horen of die past bij hun project.

 

Daarom: als je stemacteur bent, kan je best zoveel mogelijk demo's maken. Maak elke demo specifiek voor het soort inspreekwerk. Een demo voor e-learnings, eentje voor bedrijfsfilms, commercials, animated explainers en uiteraard movie trailers als je dat kan. Je kan mijn movie hieronder beluisteren en downloaden.

 

Contacteer me als je meer info wil om me te boeken in mijn home studio, of als je graag tips wil en zelf een demo te maken.

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkedin
Deel op Google+
Like deze post
Please reload

Featured Posts

Optimize your voice booth / Maak je vocal booth ergonomischer

April 14, 2020

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Volg mij!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

serge@sergedemarre.com | +1 202 674 9330 (call/text/iMessage/Whatsapp/Facetime)

© 2020 by Serge De Marre