Snap je het?


Sommige dingen zijn moeilijk uit te leggen. Bedrijven zoeken dan een manier om een moeilijk te begrijpen onderwerp makkelijk uit te leggen. Dat doe je het best met een uitlegvideo of een explainer.

De animated explainer is het goedkoopst om te produceren. Je hebt geen camera, geen acteurs nodig en je hoeft niet noodzakelijk een stemacteur of voice-over in te schakelen. Al raad ik dat laatste wel aan. Het is maar een kleine investering en jouw corporate video klinkt niet alleen professioneler, maar je doelgroep krijgt de boodschap tijdens het kijken ook nog eens in zijn oren gestopt. Twee keer kans om het allemaal beter te begrijpen.

Securex koos voor mijn stem om uit te leggen hoe de sociale verkiezingen precies in zijn werk gaan. Niet meteen een boeiend onderwerp voor de gemiddelde mens, maar wel heel belangrijk! Luister hier hoe ik op een rustige manier uitleg hoe het precies in zijn werk gaat.

Voice-Over gezocht in België? Kijk even op mijn website www.sergedemarre.com en beluister mijn demo's: reclamespot, radiospot, explainer, uitlegvideo, animaties, of een reclamestem nodig voor een andere opdracht? Ik ben er zeker van dat je mijn stem kan inschakelen.

Voice-over boeken? Ik werk zonder voice-over bureau. Je hoeft dus geen fee te betalen voor de voice-over casting. Opzoek naar voice-over tarieven? Ook die vind je op mijn website www.sergedemarre.com.

Featured Posts
Recent Posts