Zo spreek ik een voice-over opname in

March 4, 2019

Geschreven door

Het Rode Kruis vroeg me om de voice over te zijn voor hun campagne in januari. Ze zochten een vriendelijke, warme en motiverende stem. Ik leverde hen een aantal takes aan voor zowel de televisiespots als de radiocommercials. 

 

Deze commercials zijn mooi gemaakt en ik vind het altijd fijn om te kunnen meewerken aan zo'n prachtige reclamespot.

 

Anyway, ik dook mijn nieuwe studio in en haalde mijn mooiste stemtimbre boven 😉Voor de fun heb ik mijn (proef)opname voor het eindresultaat gezet. Dus je ziet eerst mij in de video hieronder en daarna het eindresultaat.

 

Meer info? Dat vind je op www.sergedemarre.com

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkedin
Deel op Google+
Like deze post
Please reload

Featured Posts

Optimize your voice booth / Maak je vocal booth ergonomischer

April 14, 2020

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Volg mij!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

serge@sergedemarre.com | +1 202 674 9330 (call/text/iMessage/Whatsapp/Facetime)

© 2020 by Serge De Marre