Dit jaar werden de Oscars gepresenteerd door.... een voice over!

March 5, 2019

Geschreven door

Je kon het niet missen, de hele heisa rond de awards voor de beste films van 2019 die uitgereikt werden in Hollywood. Kevin Hart zou gaan presenteren, maar omdat hij homofobe grappen gemaakt heeft in het begin van zijn carrière, kreeg hij de volle lading. Hart besloot dan maar om de Oscars maar niet te gaan presenteren. En de producers van die show hadden geen tijd meer om een andere presentator te vinden.

 

Dus, geen presentator maar. Tenminste, dat kon je overal in de media horen en lezen. Maar... Toch werden ze gepresenteerd. Niet door iemand in beeld, maar wel door een stemacteur. Niemand minder dan de Amerikaanse Voice Over Randy Thomas. Zij mocht de Oscars al verscheidene keren van een stem voorzien, maar dit jaar was haar rol dus een stuk groter. (lees verder onder de instagram-post)

 

Randy Thomas' stem werd niet op voorhand opgenomen, ze presenteerde de Oscars live! Als je wil weten hoe dat precies in zijn werk gaat? Dat kan je lezen in dit interessante artikel. Hier vind je het volledige interview met voice over en stemacteur Randy Thomas:

 

https://ew.com/oscars/2019/02/25/oscars-announcer-randy-thomas-interview/

 

Ook opzoek naar een stem voor je webvideo, animatie, commercial voor radio of televisie,...? Check www.sergedemarre.com voor meer info.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkedin
Deel op Google+
Like deze post
Please reload

Featured Posts

Optimize your voice booth / Maak je vocal booth ergonomischer

April 14, 2020

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Volg mij!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

serge@sergedemarre.com | +1 202 674 9330 (call/text/iMessage/Whatsapp/Facetime)

© 2020 by Serge De Marre