Tazz & Serge

February 20, 2019

Geschreven door

Eerlijk gezegd doe ik al lang stemmetjes. Maar, weinig mensen weten dat en als weinig mensen dat weten, schakelen ze me hier professioneel ook niet voor in en dus... doe ik ze professioneel niet zo vaak. Jammer, want ik vind het wel leuk. Dus even tonen dat ik een echte allround stemacteur bent 🙂

 

 

Ik ben zo iemand - onbewust - die de hele dag tegen zichzelf praat. Of tegen de hond. En dan doe speel ik zijn stem. Heel onschuldig en onbewust allemaal hoor. Mensen rondom mij hebben daar ook weinig last van - hoop ik.

 

Anyway, tijdens het "spelen" in mijn nieuwe homestudio kwam ik op het idee om een filmpje te maken met mijn eigen hond Tazz. Daarbij doe ik dan zijn stem natuurlijk. Kijk zelf maar hieronder.

 

En als je ooit een stem nodig hebt voor jouw animatie-creatie, geef ff een gil. Ik maak met plezier een demo voor je. 

 

www.sergedemarre.com

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkedin
Deel op Google+
Like deze post
Please reload

Featured Posts

Optimize your voice booth / Maak je vocal booth ergonomischer

April 14, 2020

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Volg mij!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

serge@sergedemarre.com | +1 202 674 9330 (call/text/iMessage/Whatsapp/Facetime)

© 2020 by Serge De Marre