Ooit was inloggen een griekse tragedie. Nu niet meer.


"Kan je deze twee zinnen inspreken voor een nationale commercial, Serge?" Dat LIJKT een poepsimpele opdracht, maar dit zijn de moeilijkste inspreeksessies vind ik. De opname van de stem gebeurt voordat de reclamespot klaar is en de enige aanwijzing is dus het script.

"Het is een wat oudere, minder dynamische stem." Daar moet je het als voice over dan maar mee doen :-D Hupakee, aan de slag!

Je in 3 seconden inleven in het typetje en de juiste intonatie stoppen, dat is niet eenvoudig. En alles hangt natuurlijk ook af van wat de klant net leuk en niet leuk vindt. Dus lever ik dan een opname met 20 verschillende intonaties waar de klant dan uit kan kiezen.

De feedback? "De klant is helemaal tevreden, Serge. Bedankt!" En dat geeft mij als stemacteur elke keer weer voldoening.

Opzoek naar een Vlaamse Voice Over of Belgische Stemacteur? Een Vlaamse stem nodig voor jouw relcamespot? Kijk op http://www.sergedemarre.com voor demos en contacteer me.

Featured Posts
Recent Posts